Переможці NATO TIDE Hackathon відвідали США та взяли участь у конференції TIDE SPRINT

09.11.2021 09:00

Команда Інституту перемогла у змаганнях TIDE Hackathon 2021. Завдяки цьому члени команди Назар Кальян та Максим Рябенко були запрошені координатором TIDE Hackathon до участі у конференції TIDE SPRINT #38 2021.

TIDE Sprint (Think-Tank for Information Decision and Execution Sprint) – один із головних заходів аналітичних центрів Allied Command Transformation (ACT) і НАТО для просування інновацій та швидкого розвитку концепцій і специфікацій з метою прогресу, покращення та федеративної взаємодії між НАТО, країнами-партнерами Command and Control (C2) та ІТ. Заходи TIDE Sprint зазвичай проводять двічі на рік, щовесни в Європі та кожної осені у Сполучених Штатах. TIDE Sprint об’єднує операторів, менеджерів, галузь і науковців для обміну та вивчення ідей, щоб допомогти Альянсу та країнам партнерам адаптуватися до технологічних змін.

На конференції співробітники Інституту доповіли про своє рішення на TIDE Hackathon 2021 по темі оптимізації заходів щодо регулювання постраждалих різних категорій у медичних закладах (як військових, так і цивільних) у районі проведення операції, виходячи із заданих критеріїв. В ході доповіді було детально розкрили алгоритм побудови оптимального маршруту для евакуації кожного постраждалого.

Результати цього медичного треку TIDE Sprint, презентації та обговорення становлять основу для майбутніх TIDE спринтів. Вони посилюють зусилля військово-медичної спільноти щодо подальших інновацій та зближення членів НАТО та країн партнерів.

https://csi.cip.gov.ua/events/zmagannya-nato-z-programuvannya-tide-hackathon-2021

https://www.act.nato.int/articles/tide-sprint-fall-2021

https://cip.gov.ua/ua/news/peremozhci-nato-tide-hackathon-vidvidali-ssha-ta-vzyali-uchast-u-konferenciyi-tide-sprint


| Всі новини

Контакти