Інститут пройшов державну атестацію

06.12.2023 11:40

В другому півріччі 2023 року Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації проходив державну атестацію наукових установ. За результатами оцінювання ДержНДІ технологій кібербезпеки підтвердив ІІ класифікаційну групу отриману у попередню атестацію. За результатами рішення експертної комісії ДержНДІ технологій кібербезпеки оцінений за науковим напрямом "Військові науки" та пройшов державну атестацію строком на 3 роки.

ІІ класифікаційна група (група Б) характеризує ДержНДІ технологій кібербезпеки, як стабільну наукову установу, яка проводить на високому професійному рівні наукові дослідження і розробки за напрямами інформаційної безпеки та кібербезпеки, а також має важливе значення для економіки і підвищення рівня національної безпеки.

Цього року державна атестація наукових установ проводилась за європейськими правилами: експертними групами та експертною комісією з проведення державної атестації наукових установ відповідно до методики оцінювання ефективності наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності наукових установ.

Таблиця результатів державної атестації наукових установ у другому півріччі 2023 року опублікована на сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням.


| Всі новини

Контакти