24 лютого 2022р. ДержНДІ технологій кібербезпеки на базі Відділу науково-технічної експертизи проводить семінар на тему: «Вимоги до організації інформаційної безпеки хмарних технологій та оцінки відповідності вимогам інформаційної безпеки"

23.02.2022 09:00

24 лютого 2022р. ДержНДІ технологій кібербезпеки на базі Відділу науково-технічної експертизи проводить науково-практичний семінар на тему: «Вимоги до організації інформаційної безпеки хмарних технологій та оцінки відповідності вимогам інформаційної безпеки».

Учасниками заходу є науковці та фахівці ДержНДІ технологій кібербезпеки у галузі технічного захисту інформації, криптографічного захисту інформації, фахівці у галузі хмарних технологій, запрошені особи.

Основні науково-практичні напрями семінару:

  • Організація захисту інформації у сфері хмарних послуг, міжнародні стандарти з інформаційної безпеки у сфері хмарних послуг.
  • Вимоги до фахівців у сфері хмарних послуг;
  • Вимоги до окремих професій, що уведені до Класифікатора професій: «Фахівець з технічного захисту інформації» та «Фахівець з криптографічного захисту інформації» (фахові компетентності, знання, уміння та навички, якими мають володіти фахівці).
  • Вимоги до технологій хмарних послуг.
  • Вимоги до оцінки відповідності хмарних послуг.

 

Початок: 24.02.2022р. о 14.00 год.

Місце проведення: м. Київ, вул. Солом’янська, 3, офіс 702.

Контактний телефон: (044) 281 85 89

Контактна особа: Тетяна Масленникова, провідний фахівець сектору сертифікації відділу науково-технічної експертизи ДержНДІ технологій кібербезпеки.


| Всі новини

Контакти